הדירקטוריון של המכון למחקרי ביטחון לאומי מתכנס לישיבותיו שלוש עד ארבע פעמים בשנה. הדירקטוריון של המכון מנוהל בראשותו של סר פרנק לאוי, מייסד שותף ויושב הראש של קבוצת ווסטפילד ויושב ראש מכון לאווי למדיניות בינלאומית באוסטרליה. המשנה ליושב ראש הדירקטוריון הוא פרופ' איתמר רבינוביץ', לשעבר נשיא אוניברסיטת תל אביב ושגריר ישראל בארצות הברית. החברים הנוספים בדירקטוריון מוכרים וידועים בתחומי העשייה, האקדמיה, הביטחון ויחסי החוץ של ישראל.
חברי הדירקטוריון:
סר פרנק לאוי הקים בשנת 1960 את רשת מרכזי הקניות העולמית ווסטפילד, ושימש כיו"ר המנהל שלה במשך 50 שנה. בהמשך, לאחר שהחברה נרכשה על ידי יוניבייל-רודאמקו, כיהן כיו"ר לא-ביצועי בין השנים 2011 ל-2018. לאוי משמש יו"ר המכון למחקרי ביטחון לאומי ויו"ר מכון לואי באוסטרליה. זכה בשורה של אותות כבוד ושבח בגין עסקיו ופעילותו הפילנתרופית, כולל בתואר אביר במסגרת הענקת אותות יום ההולדת של מלכת בריטניה – הממלכה המאוחדת בשנת 2017.
אלפרד אקירוב הוא המייסד ויו”ר מועצת המנהלים של קבוצת אלרוב, חברת נדל”ן בינלאומית המבוססת בישראל. ב-1978, מר אקירוב ייסד את קבוצת אלרוב, שנרשמה החל מ-1983 למסחר בבורסה לנירות ערך בתל אביב. אלפרד אקירוב הינו ממקימי מכון אלרוב לחקר הנדל"ן באוניברסיטת תל אביב.
שופטת בדימוס דורית ביניש היא משפטנית ישראלית. לאחר קריירה מקצועית ארוכה בשירות הציבורי מונתה ביניש לפרקליטת המדינה בשנת 1989. בדצמבר 1995 מונתה דורית ביניש לבית המשפט העליון, ובספטמבר 2006 הושבעה כנשיאת בית המשפט העליון של ישראל – האישה הראשונה שמונתה לתפקיד, שבו החזיקה עד לפרישתה בפברואר 2012.
עו"ד חנינא ברנדס הוא עורך דין ישראלי שייסד את נשיץ ברנדס אמיר, אחד ממשרדי עורכי הדין הגדולים בישראל. עו"ד ברנדס הוא בוגר הפקולטה למשפטים של האוניברסיטה העברית בירושלים השלוחה בתל אביב. עו"ד ברנדס שימש כיושב ראש ועדת ההיי-טק של לשכת עורכי הדין והיה חבר בוועדת המיזוגים והפטורים שהוקמה על פי חוק ההגבלים העסקיים. עו"ד ברנדס הוא חבר בחבר הנאמנים ובמועצת המנהלים של מוזיאון תל אביב לאומנות וחבר בחבר הנאמנים של אוניברסיטת תל אביב.
סר מיק דייוויס (Sir Mick Davis), נולד וגדל בעיר פורט אליזבת, דרום אפריקה, מכהן בעת הזאת כיושב ראש וכמנהל כללי של Vision Blue Resources (VBR), חברת השקעות הבונה פורטפוליו מבוזר של מתכות ומינראליים המשמשים להפקת אנרגיה נקייה, לרוחב מוצרים ואזורים גיאוגרפיים שיאפשרו צמצום בפליטות של פחמן דו-חמצני מחד, ואגירת אנרגיה נקייה בסוללות לשימוש בכלי רכב חשמליים, מבנים וברשתות חשמל מאידך. כמו כן, סר דייוויס מכהן כיושב ראש MacSteel, תאגיד סחר והובלה ימית כלל-עולמי, הוא משקיע בחברות אחרות שבהן VBR משקיעה, ומשמש דירקטור ויועץ בהן ובחברות נוספות הפועלות במגזרי השירותים הפיננסיים והטכנולוגיה. מיק שימש גם כגזבר מפלגת השמרנים בבריטניה מפברואר 2016 עד יולי 2019 וכמנהל כללי שלה מיולי 2017 ועד יולי 2019. בעברו היה מיק נשיא מועצת החברים ויושב ראש חבר הנאמנים של מועצת המנהיגות היהודית בבריטניה, ארגון הגג של מוסדות הצדקה הגדולים ביותר בבריטניה, הנושאים באחריות להתמודדות עם סוגיות אסטרטגיות של יהדות בריטניה. כמו כן, סר מיק דייוויס כיהן כיושב ראש ועדת ראש הממשלה הבריטי בנושא השואה.בעת הזו, מיק חבר גם בוועדה המייעצת של Brookings International.
דן גבע הינו שותף מוביל במחלקת תאגידים וניירות ערך במיתר עורכי דין ונחשב לאחד מעורכי הדין המובילים בישראל בייצוג בעסקאות בתחומי מיזוגים ורכישות של חברות, ניירות-ערך, גיוסי הון לחברות ציבוריות, פרטיות ולקרנות הון סיכון, המשקיעות בחברות טכנולוגיה ובייצוג חתמים ובנקים להשקעות בעסקאות השקעה מגוונות בחברות הקשורות לישראל.
לדן ניסיון רב במשפט מסחרי ובדיני חברות, והוא מייעץ לדירקטוריונים של חברות מובילות, תוך התמקדות בחברות טכנולוגיה ותקשורת, ביניהן אמדוקס, נייס, ברודקום, ישקר ועוד.
מיכאל גרנוף הוא המייסד והמנהל הכללי של Pomona Capital, חברת השקעות פרטית כלל-עולמית עם יותר מ-15 מיליארד דולר בהתחייבויות הון ומשרדים בניו יורק, לונדון והונג קונג.
לפני שמר גרנוף פתח בקריירה בעולם העסקים, הוא שימש נציג יושב הראש וחבר בוועדת המשנה להקצבות של בית הנבחרים האמריקאי לפעולות במדינות זרות. ועדה זו של הקונגרס עוסקת בהקצבות לכוחות הצבא האמריקאי ולמטרות סיוע כלכלי. בשנת 1992 היה גרנוף חבר בצוות המעבר הנשיאותי של משרד האוצר. הנשיא קלינטון מינה את מר גרנוף למועצת המנהלים של קרן העסקים האלבנית-אמריקאית, יוזמת פיתוח של הסקטור הפרטי הזוכה לחסות הממשל האמריקאי, שבה הוא מכהן כיושב ראש. בה בעת, משמש מר גרנוף כיושב ראש קרן הפיתוח האלבנית-אמריקאית - הארגון ללא מטרת רווח הגדול ביותר באזור הבלקן. למר גרנוף הוענקו אות סקנדרבג, אות האימא תרזה והמדליה להכרת תודה ציבורית מטעם ממשלת אלבניה. בנוסף, הוא כיהן כנאמן בקרן יד הנדיב רוטשילד.
מר גרנוף מכהן כדירקטור בבנק Grameen Bank U.S (בנק מלווה מיקרו אשראי) וכחבר בוועדה ליחסי חוץ (Council on Foreign Relations). מר גרנוף הוא בעל תואר JD מאוניברסיטת ג'ורג'טאון ובעל תואר בוגר מן האוניברסיטה של פנסילבניה.
פרופ' אייל זיסר הוא סגן הרקטור של אוניברסיטת תל אביב והמופקד על הקתדרה להיסטוריה של המזרח התיכון בן ימינו, ע"ש יונה ודינה אטינגר. פרופ' זיסר שימש כדקאן הפקולטה למדעי הרוח בין השנים 2010 - 2015, ניהל את מרכז משה דיין ללימודי המזרח התיכון ואפריקה בין השנים 2007 – 2010, והיה ראש החוג להיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה. פרופ' זיסר כתב רבות על ההיסטוריה והפוליטיקה המודרנית של סוריה ולבנון והסכסוך הערבי-ישראלי. פרופ' זיסר קיבל את הדוקטורט שלו מאוניברסיטת תל אביב, היה פרופסור אורח באוניברסיטת קורנל ועמית מחקר אורח במכון וושינגטון למדיניות המזרח הקרוב.
דיויד לאוי הוא מנהל ב-LFG, חברת השקעות פרטית והמשרד המשפחתי של קבוצת משפחת לואי. לפני הקמת LFG, מר לאוי מילא שורה של תפקידים בקבוצת ווסטפילד בין השנים 1977 ל-2000, כולל מנכ"ל ודירקטור מנהל. הוא פרש מתפקיד המנהל בשנת 2000 וכיהן כסגן יו"ר לא-ביצועי של הקבוצה עד 2011.
דיויד הוא המייסד והנשיא של מוזיאון התעופה טמורה, ומכהן כדירקטור במכון לואי למדיניות בינלאומית, דירקטור במכון המחקר הרפואי ע"ש לואי, ודירקטור במכון למחקרי ביטחון לאומי. דיויד הוא גם טייס ומוזיקאי.
ציפי לבני ,לשעבר ממלאת מקום ראש הממשלה, שרת החוץ ושרת המשפטים, כיהנה גם כשרה לקליטת העלייה, שרה לשיתוף פעולה אזורי, שרת השיכון והחקלאות וראש האופוזיציה.
לבני פעלה בתפקידיה לשמירה על ערכיה של ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית, קידמה את ערכי הדמוקרטיה, שמרה על עצמאות מערכות המשפט ואכיפת החוק וקידמה הליכי שקיפות במערכת הציבורית. על כך זכתה בפרס אביר איכות השלטון ופרס אומץ.
לבני ידועה בתמיכתה בשלום עם הפלסטינים, המבוסס על שתי מדינות לשני עמים, וכיהנה כראש צוות המשא ומתן לשלום בשני סבבי השיחות האחרונים.
במהלך פעילותה הפוליטית הוכרה על שבועון Time כאחד האנשים המשפיעים בעולם וזכתה בפרסים בינלאומיים
תא״ל (מיל') רו״ח ראם עמינח החל את שירותו הצבאי בחיל השריון ואת רובו ביצע בלבנון במסגרת מה שיוכר לימים בכינוי "המערכה ברצועת הביטחון". השתחרר מצה"ל אחרי שנת קבע אחת כקצין בדרגת סגן, ובשירות המילואים ביצע תפקידים רבים עד שבשנת 2005 מונה למפקד נפה והוענקה לו דרגת אל״ם. בהמשך שימש כסגן מפקד מחוז דן בפיקוד העורף. ב-2011 הועלה לדרגת תת-אלוף, ומונה ליועץ הכספי לרמטכ"ל, ראש המערך הכלכלי של צה"ל וראש אגף התקציבים במשרד הביטחון, והיה ליחיד שמונה לתפקיד זה מחוץ לצבא וחזר לשרות קבע ל-3 שנים. במסגרת תפקידו שימש עמינח כחבר בפורום מטכ״ל וחבר הנהלת משרד הביטחון.
מאז פרישתו מתפקיד היועץ הכספי לרמטכ"ל משמש עמינח כיו״ר של ועדות שונות של צה"ל ומערכת הביטחון, כאשר בין היתר הוא משמש יו"ר ועדת הסטאז' של צה"ל בתחום ראיית החשבון ויו"ר ועדת פרס ההתייעלות של צה"ל. בשנת 2015 שימש יו"ר הוועדה לביטול מבחן הכנסה לנכי צה"ל, שחלקים ממנה אומצו ויושמו בהחלטת ממשלה.
עמינח למד לתואר ראשון בחשבונאות ולתואר שני במנהל עסקים באוניברסיטת תל אביב. בשנת 1987 ייסד יחד עם קובי שטיינמץ את משרד ראיית החשבון שטיינמץ עמינח ושות', ובשנת 2016, אחרי שהביא את הפירמה להיות השישית בגודלה בישראל ולהעסיק כ-300 עובדים, מכר את חלקו במשרד לשותפיו. בשנת 2001 יצא לאור ספרו "המיסוי הפנסיוני וקופות הגמל". בנובמבר 2019 מונה לדירקטור בתעשייה האווירית ושימש כיו"ר הוועדה לניהול סיכונים, יו"ר ועדת הכספים ויו"ר ועדת ביקורת. עמינֹח שימש כדירקטור בחברת עופר השקעות, בצים וב-ICL.
פרופ' אריאל פורת הוא נשיאה התשיעי של אוניברסיטת תל אביב. תחומי המחקר העיקריים שלו הם דיני נזיקין, דיני חוזים וניתוח כלכלי של המשפט. במשך חמש עשרה שנה היה פרופסור פורת אורח קבוע במעמד מיוחד באוניברסיטת שיקגו (2003-2019). כן היה פרופסור אורח באוניברסיטאות סטנפורד, ניו יורק, קולומביה, ברקלי, וירג'יניה וטורונטו. פרופסור פורת זכה בפרסים שונים, בהם פרס א.מ.ת, פרס מפעל חיים של האגודה האירופאית למשפט וכלכלה, פרס חשין, פרס צלטנר ופרס זוסמן. הוא אף חבר באקדמיה הישראלית הלאומית למדעים.
פרופ' יעקב פרנקל הוא יו"ר מועצת המנהלים של קבוצת השלושים ,(G-30) יו"ר חבר הנאמנים של אוניברסיטת תל אביב, ויו"ר מועצת המנהלים של "פלוס 500". בעבר הוא כיהן כיו"ר J.P Morgan Chase International, סגן יו"ר AIG (2004 – 2009) וכיו"ר Merrill Lynch International (2000 – 2004). פרופסור פרנקל כיהן כנגיד בנק ישראל (1991 – 2000), מנהל המחקר והכלכלן הראשי של קרן המטבע הבינלאומית (1987 – 1991) ופרופסור לכלכלה בינלאומית וראש הקתדרה על שם דיוויד רוקפלר באוניברסיטת שיקאגו . (1973 – 1987). פרופ' פרנקל הוא חתן פרס ישראל בכלכלה לשנת 2002.
ענבל קרייס משמשת כיום כ-(CIO) Chief Innovation Officer בחטיבת מערכות טילים וחלל בתעשייה האווירית. בתפקידיה הקודמים שימשה ס' מנהל מפעל החלל וניהלה משימות שיגור של לווייני צילום ותקשורת לחלל, וכן את משימת 'רקיע' המדעית לתחנת החלל הבינלאומית. לפני כן ענבל מילאה את תפקיד ראש פרויקט פיתוח הטיל נגד טילים ארוכי טווח "חץ 3" והייתה מהנדסת המערכת הראשית בפרויקט הטיל נגד טילים "חץ 2 " במפעל מלמ של התעשייה האווירית.
לתעשייה האווירית הצטרפה לאחר שירות במסגרת העתודה האקדמית במפא"ת. ענבל חברה בוועדה המנחה של סוכנות החלל הישראלית ובדירקטוריונים של חברות הזנק
פרופ' איתמר רבינוביץ הוא פרופסור אמריטוס להיסטוריה של המזרח התיכון באוניברסיטת תל אביב. הוא כיהן באמצע שנות התשעים כשגריר ישראל בארצות הברית וכראש צוות המשא ומתן לשלום עם סוריה. בשנים 1999- 2007 כיהן כנשיא אוניברסיטת תל אביב. הוא מכהן כיום כסגן יו״ר המכון למחקרי ביטחון לאומי, עמית מחקר חיצוני במכון ברוקינגס בוושינגטון ונשיא בדימוס ויועץ של המכון ללימודי ישראל בוושינגטון.