פודקאסט

ביטחון המזון במלחמה: משבר התעשייה והאספקה

גלית כהן, ראשת תכנית שינויי אקלים ובטחון לאומי במכון, ודודי מנביץ, יו"ר איגוד תעשיות המזון, בדיון על המשבר שמאיים על ביטחון המזון של ישראל והדרכים לטפל בו ולמנוע את החרפתו:
מהם האתגרים שנחשפו עם תחילת המלחמה בתחום שרשראות האספקה של תעשיית המזון – החל באספקת מוצרי הגלם, דרך הייצור, ועד לצרכנים בשווקים? במה מתבטא המשבר הנוכחי לעומת המשברים שהתעוררו בתחום זה בתקופת הקורונה ובעקבות המלחמה באוקראינה? כיצד צריכה ישראל לתכלל את הטיפול במשבר זה, על מרכיביו השונים, ולאיזה אתגרים עתידיים יש להיערך בעקבותיו?

גלית
כהן
ירון
שניידר

פודקאסטים נוספים מאותו נושא

לכל הפודקאסטים
ארכיון
?הטכנולוגיה הישראלית: האם ישראל עלולה לאבד את היתרון התחרותי שלה
ארכיון
אקלים ויחסי החוץ של ישראל
ארכיון
קבלת ההחלטות במלחמת יום כיפור ובמשבר קורונה; בינה מלאכותית; סוף עידן במשפט האמריקאי
ארכיון
הפסקת האש בלבנון: הפגיעה בחיזבאללה ושעת המבחן המתקרבת
ארכיון
הפיגוע בגבול מצרים: הזווית המצרית
ארכיון
המשבר הפנימי והבינלאומי בלוב
ארכיון
האסטרטגיה החדשה של חמאס; משבר העצורים בטורקיה; שומר החומות והאנטישמיות בארה"ב
ארכיון
פודקאסטרטגי 270: המחדל המודיעיני - ריאיון עם ראש אמ"ן לשעבר | החזית הימית | האתגר הצה"ל בתחום ההשפעה
ארכיון
הפיצוץ בנתנז – תרחישי תגובה אפשריים של איראן
ארכיון
רעידות האדמה הקטלניות: ממדי האסון, קשיי החילוץ והלקחים לישראל