פודקאסט
ארכיון
|
00
ביטחון המזון במלחמה: משבר התעשייה והאספקה
גלית כהן, ראשת תכנית שינויי אקלים ובטחון לאומי במכון, ודודי מנביץ, יו"ר איגוד תעשיות המזון, בדיון על המשבר שמאיים על ביטחון המזון של ישראל והדרכים לטפל בו ולמנוע את החרפתו:
מהם האתגרים שנחשפו עם תחילת המלחמה בתחום שרשראות האספקה של תעשיית המזון – החל באספקת מוצרי הגלם, דרך הייצור, ועד לצרכנים בשווקים? במה מתבטא המשבר הנוכחי לעומת המשברים שהתעוררו בתחום זה בתקופת הקורונה ובעקבות המלחמה באוקראינה? כיצד צריכה ישראל לתכלל את הטיפול במשבר זה, על מרכיביו השונים, ולאיזה אתגרים עתידיים יש להיערך בעקבותיו?
פודקאסטים נוספים מאותו נושא
לכל הפודקאסטיםארכיון
קבלת ההחלטות במלחמת יום כיפור ובמשבר קורונה; בינה מלאכותית; סוף עידן במשפט האמריקאי
תיאור הפרק
01.10.2020
ארכיון
האסטרטגיה החדשה של חמאס; משבר העצורים בטורקיה; שומר החומות והאנטישמיות בארה"ב
תיאור הפרק
25.11.2021
ארכיון
פודקאסטרטגי 270: המחדל המודיעיני - ריאיון עם ראש אמ"ן לשעבר | החזית הימית | האתגר הצה"ל בתחום ההשפעה
תיאור הפרק
30.11.2023

