פודקאסט

ביטחון המזון במלחמה: משבר התעשייה והאספקה

גלית כהן, ראשת תכנית שינויי אקלים ובטחון לאומי במכון, ודודי מנביץ, יו"ר איגוד תעשיות המזון, בדיון על המשבר שמאיים על ביטחון המזון של ישראל והדרכים לטפל בו ולמנוע את החרפתו:
מהם האתגרים שנחשפו עם תחילת המלחמה בתחום שרשראות האספקה של תעשיית המזון – החל באספקת מוצרי הגלם, דרך הייצור, ועד לצרכנים בשווקים? במה מתבטא המשבר הנוכחי לעומת המשברים שהתעוררו בתחום זה בתקופת הקורונה ובעקבות המלחמה באוקראינה? כיצד צריכה ישראל לתכלל את הטיפול במשבר זה, על מרכיביו השונים, ולאיזה אתגרים עתידיים יש להיערך בעקבותיו?

גלית
כהן
ירון
שניידר

פודקאסטים נוספים מאותו נושא

לכל הפודקאסטים
ארכיון
"ידעתי את ארצי" - ריאיון עם מתן וילנאי: מהשירות הצבאי דרך הכנסת ועד לסין
ארכיון
דעת הקהל ומצעי המפלגות בבחירות 2020; הקרב על אידליב - משבר וטרגדיה הומניטרית
ארכיון
דה-לגיטימציה של מקדמי שלום
ארכיון
בין התפטרות זריף לציון 40 שנים למהפכה: שאלת יציבותו של המשטר האיראני
ארכיון
מתכון לפיצוץ: העימותים בשייח׳ ג׳ראח
ארכיון
ממלחמות סחר ועד גזירות ארדואן: הסיכונים לאספקה השוטפת לישראל
ארכיון
מ”צוק איתן” ל”שומר החומות": שבויים ונעדרים, ירי תלול מסלול, האתגר התת-קרקעי
ארכיון
העימות בין ישראל לחיזבאללה בצל האסון בלבנון
ארכיון
רשת ביטחון – פרק 8 | בתי הדין בהאג: סכנה לישראל?
ארכיון
התמורות האחרונות בסין